Notebook Kasa Tamiri

Notebook’ta ekran menteşe kısmında sürekli kullanım sırasında verilen hasarlar sonucu üst ve alt kırılmalarının onarımını Notebook Kasa Tamiri servis bölümünde kasa değişmeden yapabilmekteyiz.

 

Notebook Kasa Tamiri İşlemi

Cihaz parçalarına zarar gelmeyecek şekilde komple sökülür. Ardından hasar gören kısımların hataları düzeltilir.Kırık olan kısımların ise orijinalı ile birebir ölçüleri alınır. Ölçüsü alınan kısımların plastik solüsyon ile kasa kaynatılıp yüzeysel pürüzleri düzeltilir.En son olarak düzeltilen kısmın orijinalı ile birebir veya en yakın renk olmak üzere boyanır.

 

Notebook Kasa Kırılması Neden Kaynaklanır?

Notebook Kasa Tamiri  genelde dış etkenlere bağlıdır.Düşme, Darbe alma gibi vb. nedenlerdendir.Bunun dışında menteşe yerlerinin zamanla sertleşmeside kasanın kırılmasına büyük bir sebeptir.Açıp kapamalarda aşırı yük uygulanmaktadır.

Notebook menteşe değişimlerinde hasarın tespit edilmesi için cihazın sökülerek incelenmesi gerekir.Telefon yada whatsapp üzerinden hasarlı bölge yeteri kadar inceleme yapılamadığından yanıltıcı olabilmektedir.Hasarlı cihazınızı teknik servise ulaştırmanız durumunda çok daha kesin ve güzel sonuçlar almaktayız ayrıca hasar tespiti için hiç bir ücret talep etmiyoruz.

Notebook menteşe alanlarından ekran data kablosu ve kablosuz ağ anten kabloları geçtiği için zamanında onarılmayan menteşe sorunları ilerleyen zamanlarda bu kabloların bozulmasına yada kopmasına neden olur. Ayrıca her iki menteşeside hasar gören cihazın ekranının belirli bir açı ile kapanmasını yapamadığı için, ekran lcd sine zarar verebilir daha büyük arıza ve soruna neden olabilir.

 

Notebook Kasa Tamirinin Yararları

Kırık kasa ve menteşe kullanılan notebooklar zaman geçtikçe diğer sorunları getirir. Bu arızalar ekran kırılması, data kablosu kopması ve anakart ile menteşenin kısa devre yapması, anakartın komple yanmasında yanında getirecektir. Uygun fiyat ve kaliteli işçilik prensibimizle müşterilerimize en hızlı ve uygun ekonomik çözümler sunmaktayız. Servisimizde en sık rastlanan sorunlardan birisi notebook menteşe değişimi işlemidir.

 

Notebook Kasa Tamiri Parça Değişim İşlemi

Bu sorunlar giderilmezse daha sonra büyük hasarlara yol açmaktadır. Değişen parçaların her biri orijinal parçalar ile değişmektedir. Bu bakımdan cihaz eski performansına kavuşmaktadır. Değiştirilen parçalara yapılan işleme göre garanti verilmektedir.Notebook menteşe tamiri hizmetleri uzman teknisyen ve uygun donanımlarla dış kasa yeni hali gibi sağlam ve estetik yapılmaktadır. Özellikle notebook menteşe kırılması, ekran ve kasa ayrılması gibi durumlarda yapılan işlemlerden sonra müşterilerimiz hizmetimizden memnun kalmaktadır.

 

Bir Cevap Yazın